Met school meer toekomst

Ton memorial school Sailung

Namasté

welkom

De Stichting Ton Memorial School Sailung zet de droom van Ton van den Brink voort om voor alle kinderen in het gebied rond de berg Sailung in Nepal, ook wel Sailungeshwor in het district Dolakha ten oosten van Kathmandu, onderwijs mogelijk te maken. De ongeletterdheid in het gebied is groot en veel ouders kunnen geen onderwijs voor hun kinderen betalen. Om de levensstandaard in het gebied te verbeteren is gedegen onderwijs van groot belang. Onze stichting zet zich in voor de bouw en instandhouding van een school voor Sailung. Jij kunt ons ondersteunen met dit zeer directe goede doel voor kinderen en hun leefomgeving.

Een leerling van de Ton Memorial School Sailung

Het laatste nieuws -> nog €19.335 voor Fase 2 te verzamelen

Volg de ontwikkelingen in Sailung, Nepal en van de stichting

Onze goede doelen

Projectpagina nieuwe schoolgebouw

Schoolgebouw

Om meer kinderen toegang tot gedegen onderwijs te geven bouwen wij een nieuw degelijk en verwarmd schoolgebouw. Hiermee geven we meer kinderen een toekomst.
Projectpagina sponsor een leerling

Sponsoring

Sponsor een kind van de Ton Memorial School Sailung zodat alle kinderen, arm of rijk, naar school kunnen. Veel ouders in het gebied hebben niet de middelen om hun kinderen onderwijs te bieden.

Projectpagina lesmateriaal_kinderen_maken met lesmateriaal I love my school life

Lesmateriaal

Om het voortbestaan van de Ton Memorial School Sailung ook in de toekomst mogelijk te maken dragen wij bij aan het lesmateriaal, opleiden van docenten en het zelfstandig worden van de school.

Projectpagina kookkachels mensen warme zich binnen aan open vuur

kookkachels

Veel mensen in Sailung, Nepal hebben niet meer dan een open vuur ter verwarming en om op te koken. Ter bevordering van de gezondheid van de kinderen en hun familie doneren wij gesloten kookkachels.

steun ons met je donatie

Bouw mee aan onze toekomst!

nl_NL