Sponsor een Kind

Sailungsponsor kind binnen
Rajkumar 7 jaar

Goed onderwijs

Eén op de drie mensen in Nepal leeft in armoede. Ook Sailung kent veel armoede. Van een kwart van de kinderen van de school beschikken de ouders niet over voldoende middelen om de schoolvergoeding te betalen. Maar omdat de school in korte tijd bekend is om het goede onderwijs wordt deze verkozen boven een rijksschool welke gratis is. Dit heeft wel negatieve invloed op de financiële zelfstandigheid van de school. Door een kind te sponsoren sponsor je dus direct de zelfstandigheid van de school.  

Sailung Sponsor kids interieur
Mahima 9 jaar in de "keuken"
IMG 2501
Dev Lal 5 jaar, met vader en zus
Sponsor kid Sailung Shantos Bishwo
Shantosh 11 jaar
Sponsor kids Sushmita met moeder aan het koken
Sushmita 8 jaar, bij het kookvuur

Vanaf €0,50 per dag* 

Onze doelstelling was en is dat ieder kind uit Sailung, arm of rijk, hoge of lage kasten, wel of niet religieus goed onderwijs moet kunnen krijgen. Ook al zijn gezinnen niet in staat om een schoolbijdrage te betalen. De kinderen van die gezinnen zijn toch van harte welkom en de schoolvergoeding wordt nu door de Stichting vergoed.  Het zou mooi zijn als jij de support van een leerling op je wilt nemen. Dit kan vanaf € 25,- per maand middels een schenkovereenkomst . Over belastingvoordeel bij schenking aan ANBI stichting kun je hier meer lezen.

*( na belastingvoordeel)

Zekerheid

Dit doen we graag door middel van een 5 jarige Schenkingsovereenkomst, de schenking kun je dan direct aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Jaarlijks wordt je geïnformeerd over de vorderingen van de gesponsorde leerling. Daarnaast ontvangt je bij aanvang een presentje uit Nepal en een tekening van het door je gesponsorde kind.

Behalve het sponsoren van een kind is het ook mogelijk om een eenmalige of periodieke gift te doen.

Geef jij een kind een toekomst?

Voor nu graag nog even via het contactformulier , binnenkort ook digitaal.

Of

nl_NL
de_DE en_US nl_NL